17 vjeçari me autizëm e mëson Kuranin përmendësh, e di kuptimin e tij në 6 gjuhë

Ozan Mamish është një 17 vjeçar turk me autizëm që e ka mësuar Kuranin përmendësh dhe e di kuptimin e tij në 6 gjuhë.

Ka qenë gjyshja e tij ajo që zbuloi interesin e Ozan për Kuranin kur ishte 5 vjeç, kur ajo ishte duke e lexuar librin e shenjtë.

Tashmë 17 vjeçari është një recitues i Kuranit dhe mund të thotë kuptimin e tij në gjuhët turke, frengjisht, anglezisht, urdu, gjermane dhe ruse.

Sh,typ.e rek.lam.en dhe shiko vid.eon e plo.te

Be the first to comment on "17 vjeçari me autizëm e mëson Kuranin përmendësh, e di kuptimin e tij në 6 gjuhë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*