20-vjeçarja kërkon hallën e saj, ka 7 vite pa e parë: Më ka marrë malli, e doja shumë por…

Në rubrikën “Ka një mesazh për ty”, ka qenë e ftuar një vajzë 20 vjeç e quajtur Alfrida e cila dëshiron që të takojë hallën e saj që ka h umbur kontaktet para shumë vitesh.

Ajo ka treguar historinë e hallës që quhet Rudina e cila ka pasur një jetë të v ështirë me njerkën dhe të atin e saj.

Ajo: Para shumë vitesh gjyshi me gjyshen nga ana e babit janë nd arë, nga kjo martesë kanë patur tre fëmijë, babi im dhe dy motra më të vogla.
Kur u nd anë gjyshi me nënën, babai dhe halla e vogël Rudina, vendosën të jetonin me gjyshin, kurse motra e madhe me nënën. Pas ca kohësh gjyshi u martua prapë dhe nga kjo martesë pati dhe dy çuna.

Be the first to comment on "20-vjeçarja kërkon hallën e saj, ka 7 vite pa e parë: Më ka marrë malli, e doja shumë por…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*