4-vjeçari shqiptar ka sëmundje të ligë, babai: Ju lutem ta shpëtojmë!

Vogëlushi 4 vjeçar Dorian Luka nga Durrësi, vuan nga sëmundja west, dhe ka nevojë për ndihmën tuaj për shërimin nga kjo sëmundje.I ati i tij Arian Luka, ka bërë thirrje që ta ndihmojnë me aq sa kanë mundësi pasi që, djali i tij nuk flet, nuk shikon dhe nuk e mban trupin e tij.

Ai kërkon ndihmë për blerjen e ilaçeve dhe trajtimeve te fizioterapeuti. “Djali im vuan nga sindroma WEST eshte 4 vjeq as nuk flet as nuk shikon as trupin e tij se mban ketu ne Shqipëri ma moren ne qaf doktorat kur lindi sepse ma de mtuan gjat lindjes dhe qe kur ka lindur ketu nuk po gjej zgjidhje qofte per nje fizoterapi te specializuar dhe ilaqet ja blej nga jasht se ketu ne Shqipëri nuk gjenden dhe kostoja e kurimit te djalit tim ketu ne shqipri shkon te 1000 euro ne muaj.

Prandaj ju lutem kush ka mundesi ju bej thirrje te me ndihmoni ta perballoj kete semundje”, është thirrja e babait të Dorianit.

Kushdo që ka mundësi ta ndihmojë Dorianin, mund ta kontaktojë babanë e tij në whatsapp +355676874599 ose mund te kontribuojë në llogarinë bankare Banka Credins IBAN AL75 2121 2471 0000 0000 0133 5133 KODI SWIFT CDISALTRXXX

Be the first to comment on "4-vjeçari shqiptar ka sëmundje të ligë, babai: Ju lutem ta shpëtojmë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*