4 vjeqarja bie ne rruge nga dera e pasme e makines, prinderit e kuptojne me vones. Nuk mund ta besoni cfare ju ndodhi../ VIDEO

Videoja Dashcam kapi momentin kur një vajzë e vogël ra nga pjesa e pasme e një veture në kishë në lëvizje. Ryan Ciampoli ishte duke vozitur pas automjetit kur dera e saj e pasme u tund duke hapur me një 4-vjeçar të kapur në dorezë. Fëmija u përpoq të mbahej në këmbë, por i sht yp ur në tokë, ku ajo vendosi b llok imin e tra fi kut. Ciampoli u pë rp las me një ndal esë dhe vrapoi te fëmija, stërvitja e tij si një EMT menjëherë duke u nisur. Ai u përkul për të dhe ishte mirënjohës kur pa se ajo po lëvizte.

Be the first to comment on "4 vjeqarja bie ne rruge nga dera e pasme e makines, prinderit e kuptojne me vones. Nuk mund ta besoni cfare ju ndodhi../ VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*