A do falen teravitë gjat Ramazanit ? Ja si përgjigjet zv.Ministri

Zëvendësministri i Shëndetësisë, Ilir Hasani është përgjigjur kreut të BFI-së, Shaqir Fetahut ku thotë se do të kërkojnë nga Ministria e Shëndetësisë që të lej,kohet falja e namazit të teravisë në ditët e fundit të Ramazanit.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Hasani në ClickPlus tha se do të lejojnë kryerjen e këtij rituali mysliman, por nëse lejojnë numrat e rasteve pozi,tive dhe të vik,tima,ve nga Co.vid-19.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Patjetër se po. Është prioritet i të gjithë aspekti shpirtëror i ynë dhe është imperativ se ne të gjithë duhet të punojmë në plotësimin e kërkesave shpirtërore”, tha Hasani.

Be the first to comment on "A do falen teravitë gjat Ramazanit ? Ja si përgjigjet zv.Ministri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*