A E Dini Pse Ju Dalin Sytë E Kuq Në Foto? Mesojeni Arsyen Ketu

Edhe pse teknologjia e ka thjeshtësuar artin e të shkrepurit fotografi, efekti i syve të kuq ende mbetet ndër të metat kryesore të fotografisë.Por, çfarë e shkakton këtë efekt interesant? Në ambiente me pak dritë, bebëzat e syrit rriten për të lejuar dritën të depërtojë në sy. Kur drita futet në sy, bebëzat nuk kanë shumë kohë për t’u shtrënguar.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do le.xo laj.min e plo.te..

Be the first to comment on "A E Dini Pse Ju Dalin Sytë E Kuq Në Foto? Mesojeni Arsyen Ketu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*