A Jan She*Një Paralajm*Ëruese Gjym,Tyrët E Fryra E Këtyre Probl,Emeve Seriozee; Ja Rastet Që S’duhen Negl,Izhuar

A Jan Shenjë Paralajmëruese Gjymtyrët E Fryra E Këtyre Problemeve Seriozee; Ja Rastet Që S’duhen NeglizhuarTë zgjohesh me duart e fryra , nuk është një gjë e pazakontë, por sigurisht nuk duhet kaluar, pa zbuluar shkakun e vërtetë ! Ndonëse mund të jetë një gjë kalimtare, duart e fryra , ndryshe njohur si eddemë mund të jetë shenjë paralajmëruese dhe e probleeme më shqettësueese.

Një nga përgjigjet më të shpeshta që mund t’ju japë specialisti, në rast se i drejtoheni atij duke i treguar që jeni gdhirë me duart e fryra, do të ishte: “ Keni shumë kripë në qarkullim e gj akut dhe organizmi juaj përgjigjet duke mbajtur lëngjet. Bëni një dietë me pak kripëra për disa ditë dhe do të shihni që problemi do të zhduket”.

Është klasik rasti i mbajtjes së lëngjeve mbas një darke në piceri. Brumi i picës është ne fakt një nga ushqimet më me sodë në mënyrë absolute. Duke shtuar konsumimin e produkteve të pasura me lëngje si fruta e perime, duke eliminuar produktet në kuti dhe konservat e ndryshme, dhe duke ulur në minimum kripën gjatë gatimit, mund të ndihmojë shumë në eliminimin e duarve te fryra.

Megjithatë, në qoftë se problemi vazhdon duhet të bëhen analiza të mëtejshme për të zbuluar në se problemi i fryrjes së duarve të mos jetë një sinjal i ndonjë sëmunddjee më seriiozee. Problemet më veshkat, mëlçinë, reumatiizma, patologjiitë kardiiakee, problemet e qarkullimit vennoz dhe të miikroqarkullimmit të jashtëm, janë gjithashtu shkaqe të mundshme të duarve të fryra. Edhe i ftohti, ndikon në mënyrë të dukshme, në këtë rast fryrja shoqërohet me ngjyrën mavi të majave. Këshillohet të shkoni tek mjeku për çdo dyshim.

Be the first to comment on "A Jan She*Një Paralajm*Ëruese Gjym,Tyrët E Fryra E Këtyre Probl,Emeve Seriozee; Ja Rastet Që S’duhen Negl,Izhuar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*