A mund ta dini se kush i ndimoi ketyrve qenve, pasi ngecen ne uje, shume e quditshme

Në një video të publikuar në YouTube, shihen dy qenë të ngecur në një varkë në lumë, duke “qarë” dëshpërimisht për ndihmë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ata duket se frikësohen aq shumë nga uji sa që nuk guxojnë të kërcejnë nga varka dhe të notojnë prapa në breg.Qentë ngecën në varkë dhe kërkonin të dilnin që aty, duke ulëritur me dëshpërim që dikush t’iu ndihmonte.Dhe kur më së paku e pritën, një kafshë tjetër erdhi dhe i ndihmoi ata.Shikojeni videon e shpëtimit të tyre://EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "A mund ta dini se kush i ndimoi ketyrve qenve, pasi ngecen ne uje, shume e quditshme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*