A po mashtrohemi? Mjeku tjeter italian tronditt botën, Vetëm 3 persona në Itali kanë vde/ kur nga Ko-rona! dhe…

Stefano-Montanari një nanopatolog në Bologna dhe mjek në farmaci që e quan veten një “shkencëtar”, ka pohuar prej kohësh se epidemia aktuale është një mashttrim gjigant i mediave.

Ai shprehet se kjo epidemi do mbarojë kur ekonomia do të jetë plotësisht në tokë, dhe kompanitë do të jenë në gjendje të blihen për 2 cent.
Dhe kur vak-sinat do të bëhen të detyrueshme për 7 miliardë dhe 600 milion paciente të bërë kron-ikë, ishin fjalet e tij,percjell ditorja.

Be the first to comment on "A po mashtrohemi? Mjeku tjeter italian tronditt botën, Vetëm 3 persona në Itali kanë vde/ kur nga Ko-rona! dhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*