Ah e shkreta la pas tre fëmijë si drita. Ja kush është gruaja që e vrau burri!

Publikohet per here te pare foto e Liljana Buzo 54-vjeç e cila mbeti vi ktimë e burrit te saj Koço Buzo.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

E ndj,era është qëll uar me bre,shëri sapo doli nga gjy,kata e Elbasanit ku po zhvillonte një seancë për divo,rcin që kishte nisur me personin që i mori je,tën pasditen e sotme.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ndërkohë poli,cia ka mundur që të vërë në pra,nga autorin e kri mit 58-vjeçarin Koço Buzo.Ky i fundit pl agosi gjithashtu edhe dy persona të tjerë për të cilët thuhet se janë jashtë rre,zikut për jetën.Mësohet se v iktima ka lënë pas tre fëmijë, një vajzë 26-vjeçare si dhe dy djem, 20 dhe 18-vjeçar.

Be the first to comment on "Ah e shkreta la pas tre fëmijë si drita. Ja kush është gruaja që e vrau burri!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*