Ai nuk po mund të hynte në shtepinë e tij, qentë e kishin rrethuar dhe nuk e linin të dilte nga vetura ! VIDEO

Ai nuk po mund të hynte në shtepinë e tij, Qentë e kishin rrethuar dhe nuk e linin të dilte nga vetura ! VIDEO

Ky njeri ishte ne hall, sepse qente nuk e linin te leviznin as me veture e le me te dilte jashte saj, pamje!

Be the first to comment on "Ai nuk po mund të hynte në shtepinë e tij, qentë e kishin rrethuar dhe nuk e linin të dilte nga vetura ! VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*