Ajo Që Mbanë Në Gojë Ky Qen Nuk Është Qese Bërllogu – E Vërteta I Bëri Të Qajnë Të Gjithë

Shpesh në rrugë shohim qentë të lënë pas dore derisa kontrollojnë kontejnerët dhe qeset për të gjetur ushqim.Por e njëjta nuk është me qenin të cilin po e shihni në fotografi. Ai në gojë është duke mbajtur një qese në të cilën të gjithë do të supozonin se ka ushqim, por nuk është ashtu.Shty,pee rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid.eon..

Qeni në fotografi ka qenë miku i pa.ndashëm i një gruaje që nuk kishte shtëpi, derisa edhe qeni ishte i tillë dhe së bashku kaluan kohë për vite të tëra.Pasi qeni u ad.opt.ua nga një familje, ai nuk e h.arroi asnjëherë pronaren e vjetër. Çdo mbrëmje në orën nëntë qeni merr ushqimin nga shtëpia e tij dhe i dërgon gruas.Shty,pee rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid.eon..

Kur njerëzit kanë marrë vesh të vërtetën, janë mahnitur dhe kanë q.arë nga habia se si mund të jetë kaq e dashur me njeriun një k.afshë.

Be the first to comment on "Ajo Që Mbanë Në Gojë Ky Qen Nuk Është Qese Bërllogu – E Vërteta I Bëri Të Qajnë Të Gjithë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*