Ajremin Jusufi përfaqësoi Maqedoninë e Veriut në garat Ballkanike në Rumani

Ajremin Jusufi është djali i cili përfaqësoi Maqedoninë e Veriut në Kampionatin Ballkanik dhe Kongresi i Federatës Ballkanike të Bodybuildingut dhe Fitness që u mbatë në Drobeta Turnu Severin, Rumani. Gjithësej morrën pjesë tetë garues, të udhëhequr nga presidenti i BBFFM për të përfaqësuar shtetin në mënyrën më të mirë të mundur.

Ai në profilin e tij në fejsbuk njoftoi opinionin që kishte arritur ta zë vendin e katërt në nivel Ballkanik, dhe se premton që ai asnjëherë nuk do të ndalet së punuari për performancë më të mirë dhe padyshim arritje në majë të suksesit në nivel ndërkombëtarë.

Disa nga fotograitë e postuara në fejsbuk nga Kampionati Ballkanik. E gjithë kjo nuk mund të kalojë pa mos i falënderuar ata që e mbështetën rrugëtimin e tij siç janë: Mishtorja Besa, Fitness qendra Star Gym, sidhe ndërmarjen Tonus./MegaLajm.com

 

Be the first to comment on "Ajremin Jusufi përfaqësoi Maqedoninë e Veriut në garat Ballkanike në Rumani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*