Albin Kurti e pranon, thërret popullin që të bëhen gati!

LAJMI I FUNDIT : Albin Kurti e pranon popull behuni gati kjo do te ndodh ne Kosove.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Albin Kurti ka pranuar se është ne pritje qe Gjykata Kushtetuse, te ia kthej mandatin të cilin ia dha populli dhe se politikanet ia morren nga duart me të padrejtë dhe se per këtë nuk ka asnjë dyshim se gjykata do të vendos në të mirë të popullit.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Po pres, nuk është se kam ndonjë shpresë të madhe, por une bëhem Kryeminister, vetem atëherë kur populli me thotë”Shkarkime sigurisht që do të ketë, sidomos atyre që u emruan pa meritë.

Be the first to comment on "Albin Kurti e pranon, thërret popullin që të bëhen gati!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*