Alfred Çako paralajmëronp: “Mbas 1 muaji do dali një koronë e re që do ju cajë lëkurën”

KONSPIRACIONISTI ALFRED CAKO, KA HABITUR MBRËMJEN E DJESHME ME NJË DEKLARATË TË FORTË LIDHUR ME SITUATËN SHËNDETËSORE NË VEND.Cako paralajmëroi se në muajt mars dhe prill do të shfaqet një vir*us i ri që do të quhet COV*ID-2021.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Sipas tij, ky vi*rus do të jetë më i rrez*ikshëm dhe do shkaktojë çarje të lëkurës tek njerëzit.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Kam thënë që në prill që do të ketë një vir*us tjetër më të rrez*ikshëm. Tani kemi të bëjmë me një mutacion. Unë e kam fjalën për në muajt shkurt dhe mars ku do shfaqet një vi*rus i ri, jo mutacion. Do quhet CO*VID-2021. Do jetë më i rrez*ikshëm, do ketë çarje të lëkurës dhe do shkaktojë sëmundje të forta në lëkurë”, theksoi ai në emisionin “Rrethi Katror”.

Be the first to comment on "Alfred Çako paralajmëronp: “Mbas 1 muaji do dali një koronë e re që do ju cajë lëkurën”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*