Ambasada Amerikane jep njoftimin e rëndësishëm: Ndodh pas 11 vitesh kërkime!

Ambasada Amerikane ka bërë me dije se një planet ekzistues rreth tre yjeve është konfirmuar nga NASA. Ky zbulim ka ardhur pas 11 vitesh kërkime dhe shkencëtarët shprehen se janë të rrallë planetët si ky.
Njoftimi i Ambasadës Amerikane
Një planet ekzistues rreth TRE yjeve është konfirmuar nga NASA! ???? Ju paralajmërojmë – nuk njohim shumë planetë si ky. Shihni kërkimin pothuajse 11 vjeçar për të zbuluar këtë botë unike ????

Be the first to comment on "Ambasada Amerikane jep njoftimin e rëndësishëm: Ndodh pas 11 vitesh kërkime!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*