Ankth dhe panik në aeroportin e Rinasit, nuk ka ndodh më parë, aeroplani sapo u nis u detyrua që të…

Një ngjarje e pazakontë që ndodhi pak minuta më parë në Aeroportin e Rinasit çfarë ka sjellë dhe panikosjen e qytetarëve. Një avion i linjës Tiranë-Londër ka bërë një frenim të detyruar në mes të pistës së aeroportit.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Në momentin e nisjes, avioni ka marrë shpejtësi tej normave të lejuara, ndaj piloti është detyruar të frenojë papritur.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Kjo ka shkaktuar panik te pasagjerët, por nuk ka raportime për të lënduar. Një tjetër linjë ka marrë më pas pasagjerët për t’i dërguar ata në destinacionin e tyre.

Be the first to comment on "Ankth dhe panik në aeroportin e Rinasit, nuk ka ndodh më parë, aeroplani sapo u nis u detyrua që të…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*