Arabi Sheh Nusen Për Herë Të Parë, Por Ja Cfare Ndodhi Me Pas ..?

Një dhëndër nga Arabia ka div,or,kcuar nusen e tij në natën e tyre të dasmës, pasi ka parë fytyrën e saj për herë të parë kur fotografi u kërkoi atyre që t’i fotografojë.

Çifti, nga qyteti saudit perëndimor Medina, kishin rënë dakord për t’u martuar me njëri-tjetrin pavarësisht se nuk u takuan ballë për ballë – një zakon popullor në disa vende të Lindjes së Mesme, transmeton Gazeta Bota.

Por kur nusja ka he,qur ve,lon e saj dhe buzëqeshi për kamerën, burri i saj i ri kër,ceu në këmbë nga neve,ria.
Sipas të përditshmes lokale Okaz, nusja menjëherë bie poshtë në tokë duke qar, mysafirët në panik u përp,oqën për të zgji,dhur mosmarr,ëveshjen. Por përpjekjet e tyre ishin pa dobi.

Be the first to comment on "Arabi Sheh Nusen Për Herë Të Parë, Por Ja Cfare Ndodhi Me Pas ..?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*