Arrestohen gjyshërit që mbanin të mbyllur mbesën 5-vjeçare në një kafaz qensh

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në SHBA. Gjyshërit e një vajze 5-vjeçare dhe një burrë tjetër, janë arrestuar pasi dyshohen se kanë mbajtur të mbyllur vogëlushen të mbyllur në një kafaz qensh.

Sipas policisë së Oklahomës, Mary De Ronda 59-vjeçe dhe Charles De Ronda, 63-vjeç, nga Oklahoma, ndodhen në paraburgim, pas një hetimi një mujor.

Sh,typ.e rek.lam.en dhe shiko vid.eon e plo.te

“Kjo është ndoshta më e keqja që kam parë ndonjëherë veçanërisht me akuzat, të mbajtur në një kafaz qensh. Ju nuk mund t’ia bëni këtë një fëmije. Fëmija po mbahej në një kafaz qensh dhe u mbajt atje për periudha të gjata kohore, madje ndonjëherë me vetë qenin”, eshtë shprehur togeri, Mike Weiss.

Sh,typ.e rek.lam.en dhe shiko vid.eon e plo.te

Be the first to comment on "Arrestohen gjyshërit që mbanin të mbyllur mbesën 5-vjeçare në një kafaz qensh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*