Autobusi bie dhe japin shpirt 11 persona / O Zot po përse kjo dhimbje e madhe

Një ngjarje ka ndodhur në Kinën Lindore ku një kamion është për pla sur me autobusin dhe si pa soj ë kanë dhënë shpirt 11 persona.

Mediat e huaja bëjnë të ditur se kamioni fillimisht pati një pe nge së si gur ie dhe më pas me autobusin.

Be the first to comment on "Autobusi bie dhe japin shpirt 11 persona / O Zot po përse kjo dhimbje e madhe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*