Babai e mori të porsalindurën në krahë, dhe reagimi i saj bënë që ai të qajë

Një baba i ri kishte një buzëqeshje dhe lot në fytyrë në të njëjtën kohë.

Kur mori në krahë vajzën e porsalindur, ai thirri nënën e tij me një telefonatë video për t’i treguar asaj foshnjën dhe në atë moment ai u m.b…yt me emocione dhe filloi të qa.nte.

Ky baba i ri ishte i lumtur dhe i mbi.nga.rkuar me emocione ndërsa po mbante në krahë foshnjën e tij të porsalindur në sp.ital.

Videoja e mamasë së tij që e thirri u bë virale.

Ndoshta, ai i la të gjitha ndjenjat dhe u emocionua. Babai filloi të qante ndërsa i tregonte vajzën e tij të porsalindur nënës së tij gjatë thirrjes video.

Be the first to comment on "Babai e mori të porsalindurën në krahë, dhe reagimi i saj bënë që ai të qajë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*