Babë e bir bien në kontakt me rrymën, 16 vjeçari vdes në vend!

Babë E Bir Bien Në Kontakt Me Rrymën, 16 Vjeçari Vdes Në Vend!//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Një 16 vjeçar ka gjetur vdekjen këtë të hënë për shkak të kontaktit me rrymën elektrike. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Lapardha në Berat.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Babë e bir ishin duke korrur mistrin në tokën e tyre dhe në atë moment kanë rënë në kontakt me një kabull të tensionit të lartë.

Be the first to comment on "Babë e bir bien në kontakt me rrymën, 16 vjeçari vdes në vend!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*