Befasuese/ Flet Doktoresha Shqiptare Në Gjermani, Keni Kujdes Vakksina Nuk Duhet Të…

Befasuese/ Flet doktoresha Shqiptare në Gjermani, Keni kujdes Vak-sina nuk duhet të…Doktoresha shqiptare, Aurora-Dollenberg, ne 1 lidhje të drejtpërdrejtë nga Gjermania ne nje emision.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do ..

Foli rreth mutacioneve të virusit dhe efektivitetin e vak-sinave në betejën me këto forma të reja. Dokrotesha sqaroi se personat që e kanë kaluar Pan-demine janë të rrez-ikuar nga mutacionett.

Por e kalojnë vir-usin në mënyrë asimpt-omatike. “Vak-sina ka vërtetuar që është efikase për të gjitha variacionet gjenetike që mund të shfaqë Pandemiaa, keshtu qe nuk duhet te anashkalohet dhe eshte mire te vak-sinohemi.
Ky mutaciion i ri është një rezultat natyral i procesit të pandemiisë”, eshte shprehur ajo, si gjithmone transmeton ditorja.

Be the first to comment on "Befasuese/ Flet Doktoresha Shqiptare Në Gjermani, Keni Kujdes Vakksina Nuk Duhet Të…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*