Bën një vrimë në mure zonja e shtepisë gjen një gjë të jashtëzakonshme!

Disa bletë që jetonin në vrimën e vogël të një muri në ballkonin e shtëpisë, nuk e shq.etës.oni.n aspak të zonjën e shtëpisë, Mara Faitelli, arkitekte në pension.Mediat italiane shkruajnë se kur ajo pa një numër të madh bletësh që kishin ng.ordhur në tarracë, pensionistja u shq.etësu.a.

Kështu, pronarja e shtëpisë, e vendosur për të zgjidhur pro.ble.mi.n pa iu bërë keq krijesave, njoftoi shërbimin zjar.rfi.kës. Këta të fundit të ala.rm.uar kanë shkuar në banesën e saj së bashku me një ekspert që merrej me bletarinë.Si pasojë e hapjes së një të çare në mur, i la zjarrfikësit dhe bletarin me gojëhapur. Në një zgavër të madhe ishte fshehur një zgjua prej më shumë se 180 centimetër e gjatë dhe një metër e gjerë.

Faitelli është shprehur se ishte shumë interesante, njësoj sikur po shihje një dokumentar.“Bletërritësi, më shpjegoi se kjo zgjua kishte qenë pr.e e një gra.b.itje.je dhe kjo kishte shk.aktuar edhe n.go.rdh.jen e krijesave të bekuara”, tregon e zonja e shtëpisë”.Sipas mediave vendase, në fund të procesit, bletari arrit që të nxjerrë rreth 25 kavanoza me mjaltë. “Do t’ua dhuroj miqve.

Jam e lumtur që i gjeta unë, në vend të një tjetri të pa.përgj.egjs.hëm që do t’u vinte fla.kën”, ka shtuar Mara. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të parë foton:

Be the first to comment on "Bën një vrimë në mure zonja e shtepisë gjen një gjë të jashtëzakonshme!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*