Bota është mahnitur me atë cfarë ka bërë ky djalosh për nënën e tij

Nëna është përsoni me më së shumti vlerë në jetën tonë pa dyshim.

Ky djalosh kreativitetin e tij ka vendosur që ta shfrytëzoj në një vend shumë të duhur.

Ai në ditën e nënës, kishte gëdhendur një gur duke e dizajnuar atë me dukjen e nënës së tij dhe e ka befasuar atë.

Puna e tij i ka marrur kohë dhe përkushtim të madh por në fund ka dalur një vepër e madhe arti dhe një formë e mahnitshme e shprehjes së dashurisë ndaj nënës.

Për ju kemi sjellur fotografi gjatë punës dhe realizimit të kësaj vepre madhështore nga ky djalosh.

Be the first to comment on "Bota është mahnitur me atë cfarë ka bërë ky djalosh për nënën e tij"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*