Burri 60 vjeç i merr jetën ish-gruas 25 vjeçe dhe djalit të vogël: Mirë ia bëra se më la

Një ngja rje e rëndë rapo rtohet se ka ndodhur në Austri. Si raportohet një gruaje të re i është ma rrë jeta.

Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur disa kilometra në veri të Vjenës. Gruaja është gje tur e paj etë në makinë së bashku me djalin e saj të vogël. Makina ishte e ndaluar në pyllin afër Mistelbach.

Gruaja është 25 vjeçe, kur djali nuk është më shumë se 5 vjeç. Nënë e bir ja në q ëll uar. Po ashtu më tej bëhet e ditur se makina ishte e gruas, i dentiteti i të cilës ende nuk është bërë i ditur.

Mendohet se au tori është ish-burri, pasi ishin ndarë pak kohë më parë dhe për motive xhelozie, ai mund t’i ketë marrë jetën ish-gruas dhe djalit të tyre. Mosha e tij është 60 vjeç, por ai nuk është gjetur në shtëpi.

Burimi: Bild/ Marrë nga Gazeta Korrekte.

Be the first to comment on "Burri 60 vjeç i merr jetën ish-gruas 25 vjeçe dhe djalit të vogël: Mirë ia bëra se më la"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*