Cfare I Ndodhi Ketij Qyteti, Shikojeni Se Si Kane Mbetur Ndertesat Dhe…

Neve çdo rast na dridhet toka nën këmbë, por ndodh tab ndjejmë ose jo këtë.Sipas Institutit Gjeologjik amerikan, rreth gjysëm milion të,rmete regjistrohen çdo vit në botë, nga më të dob,ëta deri tek më të fuqi,shme.shtype rke.lamen dhe shiko vi.deon

Por prej tyre rreth 100 mijë të,rmete ndihen81 për qind e të,rmeteve të fuq,ishme regjistrohen në zonën e Paqësorit. Ato dridhin zonën e ashtuquajtur “Unaza e Zja,rrtë e Paqësorit” një rrip vu,llkanik që rrethon Oqeanin Paqësor. Këtu ndodhen 40 për qind të të gjithë vul,lkaneve aktive që kanë fu,qi të madhe shpë,rthye,se, thuhet në studim.Ndërsa si të,rmeti më shka,tërru,es mbahet ai i vitit 1960 në qytetin kilian Valdivian, i shkallës 9.5 ballë Rihter.shtype rke.lamen dhe shiko vi.deon

Cfare i ndodhi ketij Qyteti, Shikojeni se si kane mbetur ndertesat dhe…

Be the first to comment on "Cfare I Ndodhi Ketij Qyteti, Shikojeni Se Si Kane Mbetur Ndertesat Dhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*