Çfarë po ndodh në këtë shtet? Mijëra qytetarë riinfektohen me Covid pasi morën vaksinën Pfi Zer

Çfarë po ndodh në këtë shtet? Mijëra qytetarë riinfekt ohen me Cov id pasi morën vaksinën Pfi zer.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Më shumë se 12,400 persona në Izrael kanë rezultuar pozi tivë për C0vid-19 edhe pasi u vaksinuan me vaksinën e Pfizer/BioNTech, duke përfshirë 69% që kishin marrë dozën e tyre të dytë. Lajmi u bë me dije nga Ministria e Shëndetësisë e Izraelit. Rreth 189,000 njerëz u testuan për C0vid-19 pasi u vakinuan, nga ku 6.6% dolën pozitiv sipas të dhënave të ministrisë. Shumica e njerëzve u inf3ktuan menjëherë pasi morën dozën e parë të vaks1nës. Në Izrael është përhapur gjithashtu fr1ka se një nga variantet e shumta të C0vid po përhapet gjithnjë e më shumë në vend dhe se vaksina mund të ketë shkaktuar efekte anësore tek qytetarët.Proferosori dhe koordinatori i strategjisë anti-Covid, Nachman Ash tha://EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Doza e parë e vaksinës së Pfizer siguron më pak mbrojtje ndaj CoUid sesa tregohet fillimisht nga kompania farmaceutike dhe mund të mos mbrojë nga llojet e reja të vi rusit.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Pfizer ka thënë se një rritje e imunitetit ndodh midis ditës 15 dhe ditës 21 pas dozës së parë, kur efektiviteti i vaksinës së tij rritet nga 52 në 89%

Be the first to comment on "Çfarë po ndodh në këtë shtet? Mijëra qytetarë riinfektohen me Covid pasi morën vaksinën Pfi Zer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*