Çmenduri në autostradë, ja cfarë bëri 50 vjeçari shqiptar (VIDE0)

Bëhet lajm në mediat italiane një shqiptar 50-vjeçar, pas çm en dur isë që ka bërë në autostradë. Ngjarja ka ndodhur në Genova dhe video ka bere xhiron e mediave italiane. Shqiptari ishte ne timo,nin e makines kur kuptoi se ishte ne rrugen e g ab u ar, por ne tentative per t’u kthyer ben ga fen e madhe qe mund t’i kishte kush tuar edhe jeten. Futet ne korsine e g ab uar duke ecur ne kah te kun dert te makinave.

Ne fund, po lic ia e ka nda luar duke i b llok ua r edhe pate,nten edhe autom,jetin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Çmenduri në autostradë, ja cfarë bëri 50 vjeçari shqiptar (VIDE0)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*