Del njoftimi për shqiptarët që duan të ikin në Itali/ Ja cfarë duhet të dini

Autoriteti i Aviacionit Civil shqiptar ka njoftuar të gjithë udhëtarët që kanë prerë biletën për të udhëtuar diten e nesërme 29 janar drejt Italisë, që të kontrollojnë oraret e biletave të tyre.Sipas AAC, kontrollorët e trafikut ajror kanë lajmëruar gr3vë nesër më datë 29 janar, nga ora 13.00 – 17.00.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

NJOFTIM I RËNDËSISHËMAutoriteti i Aviacionit Civil, bazuar në njoftimin e Entit Kombëtar të Aviacionit Civil Italian (ENAC), publikuar në faqen zyrtare të internetit (www.enac.go v.it), njofton të gjithë pasagjerët që do të udhëtojnë drejt Italisë, për një grevë të lajmëruar të kontrollorëve të trafikut ajror në datë 29/01/2021, nga ora 13:00 – 17:00.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Për sa më sipër udhëzohen shoqëritë ajrore dhe pasagjerët e interesuar të komunikojnë dhe të informohen për statusin e fluturimit të tyre.

Be the first to comment on "Del njoftimi për shqiptarët që duan të ikin në Itali/ Ja cfarë duhet të dini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*