Deputetja gjermane “DRIDH” gjithë Spanjën me deklaratën për Kosovën !! Ja cfarë tha ajo…

Deputetja e Parlamentit Evropian, Viola Von Cramon ka deklaruar ne debatin qe vazhdon rreth ndeshjes kualifikuese per Kampio.natin Boteror Spanja- Kosova se “i pelqen apo jo push.tetit spanjoll Kosova eshte e lire dhe shtet i pa varur dhe ashtu duhet te trajtohe gje qe ka tme rruar mediet serbe.

Cramon me kete v eprim edhe njehere si shkruan pa d yshim po tregon se eshte lobuese e krijeses se quajtur shtet i Kosoves.Cramon kete deklarate e ka bere permes rrjetit social Twiter, ku ka cituar deputeten katalonase Mirijam Nogueras qe ka thene se Kosova eshte shtet i pa varur dhe ka ftuar Spanjen te pranoje kete.

I pelqen apo jo push.tetit spanjoll, Kosova eshte e lire dhe shtet i pa varur dhe duhet te t rajtohet si e tille. Po ashtu i u drejtuar Spanjes: “Ju lutem nji heni Kosoven. Kjo nuk eshte vetem futboll, por gje perfikte qe te nis njohja nga kjo, shkori Viola Von Cramon .

Te per kuj.tojme se deputetja e PE hapur ka pranuar se angazhohet dhe lobon per pavaresine e Kosoves. Ajo qe eshte me e k eqja ne ate deklarate eshte se ka thene, “se ate e bene nga bindja e paster pa kompen sim material.

Be the first to comment on "Deputetja gjermane “DRIDH” gjithë Spanjën me deklaratën për Kosovën !! Ja cfarë tha ajo…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*