Derisa Palestinezët Po Shkelën Nga Izraeli, Arabët Hapin Pishinë Në Katin E 77 Të Hotelit Në ….

Resorti luksoz i sapohapur, në pronësi të Adress Beach Resort and Spa, në Dubai, ka hapur një pishinë mbresëlënëse për mysafirët.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ajo është e vendosur në katin e 77-të, në pothuajse 300 metra mbi nivelin e detit, e cila është një lartësi rekord për një pishinë, dhe kjo është konfirmuar nga Libri i Rekordeve Guinness.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

94,84 metra e gjatë dhe 16,5 metra e gjerë, është gati dy herë më i gjatë se pishina olimpike, shkruan CNN.

Be the first to comment on "Derisa Palestinezët Po Shkelën Nga Izraeli, Arabët Hapin Pishinë Në Katin E 77 Të Hotelit Në …."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*