Deshi tuik policëve, shikoni cfarë i ndodh | VIDEO

Kjo video tregon momentin kur një vajzë 20-vjeçare nga Ohio ka telefonuar numrin e urgjencës dhe i ka kërkuar ndihmë se nuk po ngadalësonte dot makinën e saj.

Në telefon dëgjohej zëri i një gruaje, e cila i jepte këshilla si të vepronte dhe ngjitur me makinën e saj ishte dhe një makinë pol’icie.

Be the first to comment on "Deshi tuik policëve, shikoni cfarë i ndodh | VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*