Dhimbje dhe zi te familjarët / E reja 17 vjeçe jep shpirt, e zuri korrenti sa doli nga makina

Një vajzë 17 vjeç ka dhënë shpirt pasi e zuri rr ufeja në Florida, të dielën ku shumë shtëpi u d ëmtuan.E reja, identiteti e së cilës nuk bëhet me dihet, po i jepte makinës kur ndodhin st uhia.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ajo ndaloi makinën dhe mjeti iu d ogj nga z jarri. Teksa doli nga makina, ajo dha shpirt direkt pasi e zuri k orrenti.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora

Be the first to comment on "Dhimbje dhe zi te familjarët / E reja 17 vjeçe jep shpirt, e zuri korrenti sa doli nga makina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*