DHIMBJE E MADHE | LAJM SHUME I HIDHUR Angela Merkelit i jepet lamtumira e fundit…

Gjermania i dha lamtumirën Angela Merkel me gjashtë minuta duartrokitje të vazhdueshme.Gjermanët e zgjodhën atë për t’i udhëhequr, dhe ajo udhëhoqi 80 milion gjermanë për 16 vite me aftësi, përkushtim dhe sinqeritet.Gjatë këtyre 16 viteve të udhëheqjes dhe autoritetit të saj në vendin e saj, asnjë shkelje nuk u regjistrua kundër saj.Ajo nuk caktoi asnjë nga të afërmit e saj në qeverinë e saj.Ajo nuk pretendoi se ishte krijuese e lavdive.Ajo nuk mori miliona nga puna e saj dhe

as nuk kishte nevojë për dikë që të gëzonte jetën e saj.Ajo nuk mori statute dhe premtime, nuk luftoi me ata që i paraprinë dhe nuk e shpërbëu atë.Ajo nuk shqiptoi marrëzira.Ajo nuk u shfaq në rrugicat e Berlinit për t’u fotografuar.Ajo është gruaja e quajtur “Zonja e Botës” dhe u përshkrua si ekuivalente e gjashtë milion burrave.Në janar të këtij viti, Merkel u largua nga pozita e udhëheqjes së partisë…Kjo është Angela Merkel, Kancelarja e Gjermanisë, ekonomistja më e madhe në Evropë

Be the first to comment on "DHIMBJE E MADHE | LAJM SHUME I HIDHUR Angela Merkelit i jepet lamtumira e fundit…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*