Dicka shumë e madhe i kishte mbetur në vesh… Tronditen nga ajo që i nxjerrin / VIDEO

Kjo video nuk ka për qëllim të diag nost ikojë ose tr ajtojë ndonjë gjendje. Eshte vetëm për qëllime arsimore. Kjo tregon mënyra të ndryshme për të hequr dyllin e veshit ose duke përdorur kuretën e veshit, ujitjen e veshit ose me thithjen e veshit. E gjithë kjo kryhet në mënyrë të sigurt dhe profesionale nga një mjek.

Be the first to comment on "Dicka shumë e madhe i kishte mbetur në vesh… Tronditen nga ajo që i nxjerrin / VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*