Dikur e tallnin duke i thënë se dukej si djalë, tani të gjithë “çmenden”

Celine Centino, 26 vjeçe ka kaluar vite të tëra duke u keqtrajtuar nga moshatarët, por tani ajo ndjehet e lumtur me vetën.

Një modele magjepsëse e Instagramit ka treguar se si ajo ka shpenzuar me mijëra dollarë për operime kozmetike pasi kaloi vite të tëra duke u ngacmuar në shkollë.

Celine Centino, 26 vjeçe nga Zvicra, vendosi që donte të ndryshonte pamjen e saj kur ishte një adoleshente e re.

Ajo shpenzoi një pasuri të vogël të fitoj dukjen që ka sot, dhe tani ajo fiton para duke u dukur si “objekt seksi”.

Celine ka treguar se ishte shumë e palumtur me veten, dhe ndjehej shumë e shëmtuar. Ajo ndjehej e bllokuar në trupin e vet.

Ajo ngacmohej vazhdimisht nga moshatarët e saj se dukej si djalë, dhe se hundën e kishte shumë të madhe. Celine nuk kishte miq dhe nuk donte të shkonte në shkollë, por vendosi të tregohej e fortë për familjen e saj.

Ajo tregoj që ka filler në mollëza, nofull, mjekër, dhe nën sy për të mbuluar të nxirat. Ajo gjithashtu ka ndërmarrë 3 operime për rritje të gjoksit, duke e bërë në masë XXL.

Ajo tha se të gjitha operimet i kushtuan më shumë se 35 mijë dollarë. Por ajo thotë se nuk e bëri këtë për të tjerët, por për veten. Ajo kishte ëndërruar të dukej kështu gjithmonë.

Be the first to comment on "Dikur e tallnin duke i thënë se dukej si djalë, tani të gjithë “çmenden”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*