Dikur tronditi botën me pamjen e saj por sot nuk do ta njihni këtë vajzë/ Vuajtjet e saj moren fund (FOTO)

Kjo është adoleshentja Saida Ahmad Baghiti, nga Jemeni e cila një vit më parë tr. on. d .iti mbarë botën me foton e saj. Vajza vu. an. te nga k .equ. shqy erja dhe publikimi i fotos në rrjetet sociale pr ek u mbarë botën dhe shumë organizata u afruan për ta ndihmuar.

Sot 19 vjeçarja ka një ndryshim të dukshëm dhe tani peshon 36 kg, 11 kg më shumë seç peshonte tetorin e shkuar.

Babai i Saidës ka thënë për Daily Mail se ai ndjehet i lumtur që Saida tani është më mirë: “Para një viti ajo nuk ishte në gjendje as të fliste, tani ha vetëm qumësht dhe biskota sepse ka ende pr ob lem e me gëll titjen. Saida është me fat sepse në Jemen ka ende fëmijë, të cilët v .ua. jnë nga ke.qush qye rja dhe një e katërta v .d e.si n nga uria”.

Be the first to comment on "Dikur tronditi botën me pamjen e saj por sot nuk do ta njihni këtë vajzë/ Vuajtjet e saj moren fund (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*