Dikush po paguan borxhet e gjithë fshatit, por askush nuk e njeh. Flet shitesja e dyqanit: Kur e pyeta, ai mu përgjigj.

Ne cdo kohe ka njerez te mire dhe me i miri nga te gjithe eshte ai qe kujdeset per nevojtaret.Një njeri i panjohur po ua paguan borxhet të varfërve por askush nuk po e gjen se kush është ky person por nje gje dihet qe eshte nje njeri i mrekullueshem.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Njeriu misterioz u ka lënë këtyre familjeve zarfa me lekë poshtë derës, në një kohë kur varfëria ka “pushtuar” Turqinë aziatike së fundmi.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Dikush erdhi dhe më kërkoi t’i tregoja fletoren ku unë regjistroja borxhet e klientëve, i tha agjensisë së lajmeve Demirören, pronari i njërit prej dyqaneve.Më tej ai tha se me vete ky njeri misterioz kishte edhe katër persona të tjerë që mbanin shuma të mëdha parash.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Unë i pyeta ku jetonin. Ai u kthye përsëri pasi foli me ta dhe pagoi të gjitha borxhet. Kam mësuar gjithashtu se ai u ka dhënë para shtesë familjeve të varfëra, tha pronari i dyqanit.Kur e pyeta për emrin e tij, tregon Yılmaz ai mu përgjigj: “Thjesht më quaj Robin Hood”.Nje gjest i tille eshte per tu lavderuar, do te ishte fantastike sikur te ndodhte dhe ne vendin tone.

Be the first to comment on "Dikush po paguan borxhet e gjithë fshatit, por askush nuk e njeh. Flet shitesja e dyqanit: Kur e pyeta, ai mu përgjigj."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*