Diten e saj te dasmes la nje karrige boshe per djalin i cili kishte nderruar jete, po kur sheh

Becky Turney është një grua 40 vjeçe me origjinë nga Alaska që ka jetuar ma.kt.hi.n më të keq për çdo prind, pasi djali i saj Triston ndë.rroi jetë në moshën 19-vjeçare. Sidoqoftë, përkundër dhi.m.bj.es, Becky nuk kishte zgjidhje tjetër përveçse të vazhdonte jetën përpara.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Dy vjet pas hu.mb.jes tr.ag.jik.e të djalit të saj, ajo vendosi të martohej me burrin e ëndrrave të saj, Kelly Turney. Natyrisht, në këtë ditë shumë të veçantë Becky mendonte për Triston-in në çdo kohë dhe la një karrige boshe vetëm për të, me mesazhin e mëposhtëm yë shkruar mbi të://EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Në ditën e dasmës tënde do të jem në qiell, çfarë mund të bëj?Unë do të vij në tokë që ta kaloj këtë ditë të veçantë me ju, ndaj më ruani një vend, një karrige boshe. Ju nuk mund të më shihni, por unë do të jem aty! ”Por surpriza që kishte bërë Kelly, bashkëshorti, me siguri do ta linte pa fjalë.

Pak minuta para ceremonisë, Kelly-t iu paraqit një djalosh i quajtur Jacob Kilby, ishte 21 vjeç dhe kishte fluturuar nga San Diego vetëm për ta takuar.

Kur Becky e pa, ajo menjëherë ia plasi lo.të.ve, sepse ajo tashmë e dinte se cili ishte ai djalosh.

Dy vjet më parë, kur djali i saj hu.m.bi jetën, Becky i dhuroi organet e tij. Ky gjest siguroi që 5 persona të shpëtonin. Një nga këta njerëz ishte Jakobi, i cili në tetor 2015 mori ze.m.rën e Tristonit.

Be the first to comment on "Diten e saj te dasmes la nje karrige boshe per djalin i cili kishte nderruar jete, po kur sheh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*