Djali 8 vjeçar zgjohet nga koma dhe i habit njerëzit me ato që tregon…

Jeta mund te ndryshoje brenda nje casti Landon Kemp e di mire kete. . Per nje moment te vetem bota e tij u she.mb . Ishte vera e vitit 2012 . Vellai i madh i Landon drejtonte makinen drejte shtepise dhe bashke me to ishte Landon dhe i ati tyre . Nje amb.ulance qe ishte me ur.gjen.ce i g.o.det Pa.s.ojat ishin fa.t.ale . JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Andi, vellai i madhe i Landon v.d. e.s menjehere kurse Landon dhe i ati ishin re.n.de , por dhe ky i fundi v.d. es mbas disa ditesh . Ndihma e shp.ejt nuk kishin vene re qe brenda makines ishte dhe vogelushi Landon , djali 8 vjec , sepse makina ishte de.mt.uar me te vertete k.e.q . Ate dite djali i vogel hu.m.bi jeten dy here. Mbas dy javes Landon del nga ko.m.a , pa p.es.uar asnje d.em cer.e.bl.ar , por sup.riza nuk mbaron ketu. . Ko.ken e kishte te mbeshtjelle me fasho dhe kishte dhi.mb.je. Kur e pyeten Landon nese e di ku ndodhet I ati , ai u pergjigje ‘

Po .une e pashe ate ne pa.rajs.e” Qe nga ajo kohe kan kaluar disa vite , por Landon kujton qe ka qene ne qiell . Kujton qe ka pare te atin vellain e tij te madh , me dy miqte e tij te vd. eku.r para disa vitesh . Ai tregon qe kishte pare dhe dy vellezerit e tij te vegjel qe kurre si kIshte pare dhe kurre e ema nuk i kishte treguar qe i kishte de.sh.tu.ar para se ai te li.nd.te. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Djali 8 vjeçar zgjohet nga koma dhe i habit njerëzit me ato që tregon…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*