Djali i ri shqiptarë pa asnjë sëmundje ndërroi jetë, shkak për këtë ishte…

TIRANË- Një 18-vjeçar nga Elbasani, ka hu mbur je të n në Sp ita lin Cov id 2 , për shkak se ishte pr ekur nga k oronavi rusi.

Mësohet se i mituri kishte 100% të mushkërisë të prekur nga co vid kur ka mbërritur në spitalin “Shefqet Ndroqi” dhe kjo gjë ka bërë që i riu të hu mbi ste je tën.

18-vjeçari ishte shtruar prej të paktën një jave tek Sanatoriumi ndërsa prej ditësh ishte në int ubim.

Gje ndja e tij u rë nd ua, ndërsa sot ai ka nd rruar je të. Nga infor macionet paraprake bëhet e ditur se 18-vjeçari nuk kishte sëm ndje bash këshoq ëruese. I inf ektuar në spi talin “Shefqet Ndroqi”, është edhe babai i 18-vjeçarit. Ndërsa nëna e tij është shëruar.

Be the first to comment on "Djali i ri shqiptarë pa asnjë sëmundje ndërroi jetë, shkak për këtë ishte…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*