Djaloshi Amerikan “thyen“ xhamat e një xhamie, Por ja çfarë i ndodhi pastaj! (Video)

Ju sjellim videon e radedh ne te cilet behet fjale per nje amerikan i cili e thy’en xhamin e Xhamise ne amer’ike por shikoje’ni past’aj qafr den’imi i vjen ..

Një njeri amerikan shkatë’rron xham’in e një Xha’mie dhe përgj’igja vjen nga qi’elli men’jëherë, nuk do të b’esosh se çfa’rë i ka ndodh’ur atij..

Be the first to comment on "Djaloshi Amerikan “thyen“ xhamat e një xhamie, Por ja çfarë i ndodhi pastaj! (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*