Do mbyllet cdo gje? Sapo u vendos në Itali ja cfare pritet të ndodhe nga sot..

Informacionet e fundit nga mediat italiane thuhet se dekreti që do të miratohet sot nga Këshilli i Ministrave në Itali e që do të jetë në fuqi nga 15 mars deri më 6 prill, paraqet masa kuf’izuese në lidhje me kuf’izimi e rajoneve.

Me kalime të shumta në zonat e kuqe dhe portokalli dhe në lidhje me mbylljett e planifikuara gjatë pushimeve të festave.

Ky është treguesi nga takimi që po zhvillohet aktualisht midis guvernatorëve dhe qeverisë italiane për të ilustruar masat që do të përfshihen në dekretin që do të miratohet sot nga Këshilli i Ministrave.

Synimi i qeverisë do të jetë gjithashtu të mbyllë vendin gjatë pushimeve të Pashkëve: i gjithë vendi duhet të kalojë në zonën e kuqe më 3, 4 dhe 5 prill.

Ministri i Shëndetësisë Speranza gjithashtu do të kishte deklaruar që rajonet e verdha Sicilia,Kalabria,Lazio, duhet të kalojnë në brezin e rre/zikut portokalli.

Be the first to comment on "Do mbyllet cdo gje? Sapo u vendos në Itali ja cfare pritet të ndodhe nga sot.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*