Do qeshni me lotë, macja takon macen statujë, shikoni cfarë ndodh pastaj (Video)

Një video është shfaqur në internet që tregon një mace duke ushtruar kung-fu kundër një mace tjetër por statujë.
Videoja shfaqë macën e ac;aruar duke ushtruar kung-fu në një mace tjetër por statujë.

Ajo si duket nuk e pëlqeu shumë statujën macë të blerë nga pronarët e saj, dhe vendosi që ta rr.ahë atë.
Macja bën gjeste shumë interesante gjatë ‘ac;arimit’ me macën statujë dhe bën veprime në stilin kung-fu.

Për më shumë shikojeni videon më poshtë:

Be the first to comment on "Do qeshni me lotë, macja takon macen statujë, shikoni cfarë ndodh pastaj (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*