Donin Të Kiѕhin Një Јеtë Më Të Mirë/ 43 Emigrantë Hu Mbin Jetën Në Mеѕ Të Detit

Ditën e sotme një anije që transportonte emigrantë drejt vendeve të Europës u pë rmb ys në Detin Mesdhe dhe si pa sojë hu mbën jetën 43 persona.

Lajmin e ka bërë të ditur Organizata Ndërkombëtare për Emigracionin, duke thënë se shkatërimi i anijës ishte kat astrofa e parë detare në 2021. Mësohet se v ik timat janë emigrantë të paligjshëm që po tentonin kalimin nga Afrika Veriore për në Itali.

Gjithashtu, sipas mediave të huaja, Mesdheu është bërë shpesh dë shmitar i tra gje dive të ngjashme ku çdo ditë, kryesisht nga brigjet e Libisë nisen qindra emigrantë për në Perëndim. Vitet e fundit Bashkimi Europian ka bashkëpunuar me rojet bregdetare të Libisë dhe grupe të tjera lokale për të ndaluar kalime të tilla të rre zi kshme në

Be the first to comment on "Donin Të Kiѕhin Një Јеtë Më Të Mirë/ 43 Emigrantë Hu Mbin Jetën Në Mеѕ Të Detit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*