Drejtori shqiptar bën paralajmërim: Jemi në ditët më të këqija, s’duhet të flemë…

Nëndrejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Dritan Ulqinaku u shpreh në Euronews Albania se situatën e k.oronav.irusit në vend duhet ta marrim seriozisht.“Unë do të konsideroja që më mirë të ngremë ala rmin sesa të flemë mbi dafina. Gati 900 raste në ditë është një situatë që ne duhet ta marrin shumë seriozisht”, u shpreh ai. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Zoti Ulqinaku theksoi se ndoshta jemi në ditët më të këqija të përhapjes së k.oronav.irusit në vend.

“Nuk duhet t’ia lemë rastësisë, duhet realisht të reflektojmë që e keqja nuk ka kaluar dhe përkundrazi jeni ndoshta në ditët më të këqija të këtij COVID-i”, tha ai.

Be the first to comment on "Drejtori shqiptar bën paralajmërim: Jemi në ditët më të këqija, s’duhet të flemë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*