E dërgoi nënën në azil, por kur shkoi ta takonte nënën ajo i tha një gjë që e shokoi

Djali i nxituar shpejtoi për takimin e fundit me nënen e tij, i’u afrua afër për të dëgjuar fjalët dhe dëshirat e saj të fundit, e pyeti nënen nese kishte ndonjë dëshirë te fundit.Tha: Po, biri im.. të lutem pajise shtëpinë e te moshuarve me freskues sepse bën shumë nxehtë, e këtu nuk ka, po ashtu pajise me frigorifer dhe ushqime , sepse shume netë kam fjetur e uritur .Djali i më rzitur i drejtohet nënës e cila e jepte amanetin e fundit :

Nëne po pse nuk ma ke thene kete më parë e po ma thua tani?Tha : Biri im, unë durova pa freskuese e pa frigorifer, por me dh.imbsesh ti sepse nuk je mesuar të jetosh pa to, dhe do ta kesh shum vë.shtirë kur fëmijet e tu do te sjellin këtu.

Be the first to comment on "E dërgoi nënën në azil, por kur shkoi ta takonte nënën ajo i tha një gjë që e shokoi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*