E friikshme! Nëse shikoni dikë me këtë shenjë në dorë lаjmëroni urgjentisht pоlicinë

A e dini se çfarë do të thotë kjo shenjë? Kjo do të thotë se dikush është në telashe.

Prandaj, nëse ndonjëherë e shihni dikë me pikë të zezë në pëllëmbën e dorës së tyre, mos hez iton ta thë rrisni policinë në sekondë.

Kjo ndryshe quhet edhe “Kampanja Pika e Zezë”, e cila ka filluar në Facebook dhe është një mënyrë për t’i njohur vikt imat e ab uzimeve të ndryshme.

Prandaj, nëse e shihni dikë me këtë pikë të zezë, ju duhet ta dini se ai/ajo person është në rr e zik.

Be the first to comment on "E friikshme! Nëse shikoni dikë me këtë shenjë në dorë lаjmëroni urgjentisht pоlicinë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*