E FRlKSHME: DjaIi po kalonte pranë varrezave, kamera që ishte aty filmoi dicka (Foto)

Një trajner fitnesi dhe he tues i ngjarjeve par an orma le, Tony Ferguson ka vizituar va rr ezat 800-vjeçare të Shën Marisë në Eling.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Trajneri është gjendur në një situatë tepër të fri.k shme, vend të cilin e vërtetoi pasi pa mirë në kamerën që kishte filmuar.Ferguson ka treguar se është sul.m uar nga një fan taz më, gjatë kohës që po eksploronte vendin.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ai është tm.err uar teksa ka parë një shpirt të kalojë përballë kamerës që në kamer ngjan me një hije të bardhë.Por pavarësisht gjithë këtij t.me rr ai është i apasionar pas investigimeve, prandaj dhe vendosi të zbulojë më shumë në këët vend mi sterioz.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ndërkohë që e shikoi dias herë videon me efektin “slow motion” Ferguson kishte arritur të shikonte sesi ky shpirt arrinte të pen gonte njerëzit që vizitonin va.rreza t 800-vjeçare.

Be the first to comment on "E FRlKSHME: DjaIi po kalonte pranë varrezave, kamera që ishte aty filmoi dicka (Foto)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*